Welkom

Werkwijze

Afhankelijk van de persoon tegenover me geef ik de behandeling vorm. In mijn leven heb ik kennis gemaakt met verschillende theorieën, stromingen en methodieken. In de regel gebruik ik een combinatie van verschillende methodieken vanuit cognitieve gedragstherapie, inzichtgevende therapie, lichaamsgericht werk en aandachtgerichte training (mindfulness).

Naast de methodieken hecht ik veel waarde aan de behandelrelatie. Het is van belang dat jij veiligheid en vertrouwen ervaart; dit vormt de basis om alles openlijk te kunnen bespreken en onderzoeken.

De eerste sessie maken we kennis met elkaar, staan we stil bij de reden van je aanmelding en we bekijken of mijn werkwijze aansluit bij jouw vraag. Wil je je behandeling starten bij Praktijk EeV dan volgt een intakegesprek waarin we dieper ingaan op je hulpvraag, klachten, (behandel)geschiedenis, doelen en wensen.

We bespreken wat voor jou belangrijk is in je leven, aan de hand daarvan stellen we een behandelplan op. Dit behandelplan is de leidraad van jouw behandeling. Deze zorgt ervoor dat jouw specifieke wensen en doelen de richting bepalen van je behandeling.

Mijn achtergrond

Als psychosociaal therapeut, gecertificeerd GGZ-agoog en cognitief gedragstherapeutisch werker heb ik 'Praktijk EeV' opgericht. Mijn werkgebied is omgeving Hilversum en Almere. Ik heb 17 jaar werkervaring in de SGGZ en verslavingszorg en ben werkzaam geweest als docent bij HBO opleidingen.

Mijn kennis en vaardigheden onderhoud ik door het volgen van supervisie, intervisie en bijscholing. Ik ben lid van de VGCT (vereniging voor gedragstherapeuten en cognitief therapeuten), NVPA (beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten) en ben geregistreerd bij de stichting RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg).

Relevante opleidingen en cursussen: